Zastoji: Požar se je razširil na avtocesto

Foto: Saša Despot požar Foto: Saša Despot požar Foto: Saša Despot požar Foto: Saša Despot požar Foto: Saša Despot požar Foto: Saša Despot požar Foto: PrtScr Promet.si kozarje Foto: PrtScr Promet.si kozarje Foto: PIC Požar na avtocesti pri Kozarjah Foto: PIC Požar na avtocesti pri Kozarjah Foto: PIC Požar na avtocesti pri Kozarjah
Ob ljubljanski obvoznici je zagorel poslovni objekt. Požar se je razširil na varovalno ograjo obvoznice, zaradi česar je bila avtocesta nekaj časa zaprta.
Oglej si celoten članek

S PU Ljubljana so sporočili, da je zagorel starejši lesen poslovni objekt velikosti 50 x 10 metrov ob Cesti Dolomitskega odreda v Ljubljani. "Objekt poteka neposredno ob varovalni ograji obvoznice (oddaljen približno 2 metra). Uporablja ga več poslovnih subjektov (gradbeno podjetje, inženiring, komunikacije ipd.). Po razpoložljivih podatkih ni nihče poškodovan. Požar je že lokaliziran," je okoli 14.30 sporočila Maja Ciperle Adlešič s PU Ljubljana. 

Nekaj časa je bila zaradi požara zaprta avtocesta med razcepom Kozarje in priključkom Brdo. V drugi fazi je ostal zaprt samo še vozni pas pred priključkom Brdo. Zastoji so segali na primorsko avtocesto in južno obvoznico.

xxx  

Kriminalisti PU Ljubljana bodo začeli z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dogodka takoj, ko bo to mogoče.  

Foto: Saša Despot požar

 

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:57 6. Junij 2017.

    DOBRO ,DA OGRAJA NI VISOKA

  • 15:04 6. Junij 2017.

    Avtocestna ograja, ki gori - res smiselno in varno, sploh v primeru prometnih nesreč. Kdo je odobril tole ograjo?! Kako …

  • 13:43 6. Junij 2017.

    So se pa vozniki lepo umaknili na oba skrajna roba cestišča.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.