Zastoji, zastoji, zastoji: Na avtocestah kaotično

Foto: Žurnal24 main Zastoji na obvoznici
Na cestah ponekod tudi danes nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek

O njih poročajo s primorske in gorenjske avtoceste, pa tudi z ljubljanske obvoznice. Prav tako morajo vozniki čakati pri vstopu v državo na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja ter Jelšane, poroča prometno-informacijski center.

Trenutno je najdaljši, približno štiri kilometre dolg zastoj na primorski avtocesti med Uncem in Postojno v smeri Kopra, zaradi česa se potovalni čas podaljša za približno pol ure.

Prav tako v smeri Ljubljane je na primorski avtocesti 1,5-kilometra dolg zastoj med priključkom Senožeče in razcepom Nanos. Kilometrski zastoj pa je tudi med Brezovico in razcepom Kozarje.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je kolona vozil dolga približno tri kilometre, za Kranjsko Goro pa priporočajo izvoz Jesenice-vzhod. Zastoj je tudi na cesti Lesce-Bled.

Zaradi prometne nesreče je promet oviran tudi na ljubljanski severni obvoznici med priključkoma Jarše in Tomačevo proti razcepu Koseze.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja ter Jelšane pri vstopu državo, in sicer okoli 40 minut.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.