Zastonj le za štiri

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Plakatna mesta. Brezplačnih je na voljo le 14 in le za en teden.
Oglej si celoten članek

SDS, SD, NSi in Zoran Janković bodo dobili brezplačna plakatna mesta v Mestni občini Ljubljana (MOL) za volilno kampanjo pred predčasnimi parlamentarnimi volitvami.

Organizatorji kampanj so dobili le 14 mest za plakatiranje za sedem dni, saj so v MOL januarja z novim odlokom o oglaševanju spremenili pravila igre. Pred tem so imeli na voljo 20 brezplačnih mest za 15 dni.

Kdor je javni razpis zamudil, možnosti za brezplačno plakatiranje v MOL nima več, za prijavo pa je imel na voljo le en teden. Tisti, ki so to storili, bodo lokacije dobili 27. oktobra na javnem žrebanju, plakate pa bodo lahko lepili od 26. novembra do 2. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.