Zastrupila sta se z oglikovim monoksidom

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Celjski reševalci so v bolnišnico prepeljali dve osebi, ki sta se zastrupili z oglikovim monoksidom. Kriva naj bi bila okvara na plinski peči.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 14. uri je v stanovanju na Kersnikovi ulici v Celju zaradi okvare na plinski peči prišlo do sproščanja ogljikovega monoksida. Zaradi vdihavanja sta se zastrupila dva stanovalca, poročajo z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Celje, ki so zavarovali območje, z merilnikom izmerili vsebnost plina v zraku, prezračili prostore ter zaprli dovod goriva v peč.

Reševalci so obe zastrupljeni osebi prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:54 6. Januar 2014.

    Detektorji monoksida KIDDE rešujejo življenja .Več o detektorju na spletni strani http://www.varnost-doma.eu/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.