Zastrupitev z monoksidom

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Do zastrupitve je prišlo pozno sinoči.
Oglej si celoten članek

V večstanovanjski hiši v Gorenji vasi se je v ponedeljek okoli 23.30 ena oseba zastrupila z ogljikovim monoksidom, reševalci so jo odpeljali v zdravstveno oskrbo. Iz stavbe so evakuirali še štiri prebivalce. Bivanje v stavbi še ni mogoče, pravilnost delovanja kurilne naprave morajo oceniti ustrezne službe, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Gasilci so že pregledali stavbo, opravili meritve plinov, prezračili prostore ter prepovedali nadaljnje kurjenje in bivanje. Okoliščine zastrupitve zaenkrat še niso znane, policisti primer še preiskujejo.

Evakuirani stanovalci pa so trenutno nastanjeni pri sorodnikih.

Foto: Profimedias Javljalnik ogljikovega monoksida

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:15 8. Oktober 2019.

    A se je že začelo?Kurilna sezona pa šele na začetku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.