Zato je Castro nosil dva rolexa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Fidel Castro je na svoji levi roki pogosto nosil dve zapestni uri, menda zato, da je lahko obenem spremljal čas v Havani in gostujoči deželi.
Oglej si celoten članek

Fidel Castro, za mnoge simbol socializma in protiimperializma, je na svoji levi roki pogosto nosil dve zapestni uri, Rolex GMT in Rolex Submariner.

PREBERITE ŠE:

Ko so ga nekega dne vprašali, zakaj nosi dve uri skupaj, je Castro menda odgovoril, da mu ena služi kot "rezervna, v primeru, da se prva pokvari".

Ena od prvih fotografij, na kateri so ga ujeli z dvema zapestnima urama, je bila posneta 1963, ko je bil na obisku v Moskvi. Mnogi trdijo, da je nosil dve uri, da je lahko istočasno spremljal čas v Moskvi in v Havani.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:23 26. November 2016.

    Zanimivo, da pa Fidela in njemu podonih tipov gnili kapitalistični Rolexi, nastali na žuljih izkoriščanih, niso nikoli motili.

  • 16:20 26. November 2016.

    Rolex. Since 1063. <br /><br />Ha ha ha ha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.