Zato je pri Celju umrl nesrečni voznik avtobusa

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Zdrsel 50 metrov globoko.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne, najverjetneje okoli 13.30, se je v okolici naselja Podvolovjek zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 69-letni voznik avtobusa. V ovinku je avtobus zapeljal čez vozišče in zdrsel po strmem, gozdnatem in skalnem pobočju, so sporočili s Policijske uprave Celje. Voznik je umrl na kraju nesreče.

Nesreča se je zgodila, ko je 69-letni voznik avtobusa med vožnjo navzdol po klancu v ostrem desnem ovinku zapeljal naravnost izven vozišča turistične ceste Luče-Podvolovjek. Avtobus je zdrsel po strmem pobočju, po 38 metrih drsenja pa je s sprednjim delom silovito trčil v večje drevo. Vozilo je tam obstalo. Voznik avtobusa je ostal ukleščen v vozilu in umrl na kraju nesreče.

To je letošnja dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje. Lani v enakem obdobju so v prometnih nesrečah umrle tri osebe.

Slovenija Celje: Huda nesreča avtobusa, zgrmel je 50 metrov v globino

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:17 14. Junij 2019.

    Bistroumen avtor članka. Zdaj mi je jasno, zakaj je umrl.

  • 20:20 13. Junij 2019.

    He,he .Članek? Novinar?He,he? Tebi še na facebooku ne bi sledil....

  • 14:06 13. Junij 2019.

    ZAKAJ je zdaj umrl, prosim lepo, B.B.? "pozabil" di napisati? Ali pač spet zavajaš bralce z naslovom? Čestitam, pravi novinar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.