Zato je zagorel tovornjak

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Zaradi požara je bila štajerska avtocesta zaprta približno eno uro. Znano, zakaj je zagorelo.
Oglej si celoten članek

Zagorelo je včeraj okoli 17.40 med priključkoma Slovenska Bistrica - jug in Slovenska Bistrica - sever, v smeri proti Mariboru. Zagorelo je priklopno tovorno vozilo z madžarskimi registrskimi oznakami, ki ga je vozil 24-letni Madžar. 

Policisti so ugotovili, da je do požara prišlo zato, ker je zablokiralo eno od koles na priklopnem tovornem vozilu, nato pa je zagorel tovor. Na tovornjaku je bilo več kot 23 ton odpadnega kartona. 

Zaradi gašenja je bila avtocesta za približno eno uro zaprta. Vozilo so uspeli odstraniti, nastalo pa je za okoli 10.000 evrov materialne škode. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.