Zato so čebele pri Škofji Loki do smrti popikale moškega

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
V bližini naselja Sopotnica v občini Škofja Loka so dopoldne čebele popikale dve osebi.
Oglej si celoten članek

Gasilci in reševalci so eno osebo oskrbeli na kraju nesreče, drugo je helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo helikopterske nujne medicinske pomoči Brnik peljal proti ljubljanskemu kliničnemu centru, a je na poti umrla, smo poročali.

Čebelarja naj bi v soboto pripeljala panje čebel, danes dopoldne pa sta jih nameravala ustrezno namestiti in razvrstiti. Pri tem naj bi se del panjev podrl, razdražene čebele pa so nato napadle oba prisotna, poroča Dnevnik. Mlajši je pred čebelami zbežal v gozd, starejši pa se je umaknil proti avtomobilu.

Po nekaterih informacijah naj bi nameraval čebele umiriti z dimljenjem, vendar ni bil dovolj hiter, še poroča Dnevnik. Ko se je mlajši moški vrnil iz gozda, naj bi drugega že našel močno popikanega na tleh.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.