Zato ste zamudili v službo!

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Na dolenjski avtocesti voznikom tokrat niso parala živcev cestna dela, a kljub temu se je zalomilo.
Oglej si celoten članek

Od avgusta do konca prejšnjega tedna so se tako imenovani dnevni migranti, ki se v prestolnico vozijo z dolenjskega konca, vozili po le dveh zožanih pasovih.

Na odseku dolenjske avtoceste med Grosupljem in Ivančno Gorico so delavci konec avgusta postavljati zaporo za obnovo voziščne konstrukcije, ki se v smeri proti Novem mestu začne tik za priključkom Višnja Gora. Promet je zaradi obnove približno šest kilometrov obeh smernih vozišč potekal zgolj po polovici avtoceste.

Celotna obnova obsega obnovo odseka Grosuplje – Ivančna Gorica od km 7,000 do km 12,930 in drenažnega asfalta na tem odseku ter obnovo odseka 0622 Grosuplje – Ivančna Gorica od km 8,060 do km 13,390.

Danes počasneje zaradi pnevmatike

Foto: Bralec Tovornjak ob avtocedsti

Promet ob prometnih konicah je bil na omenjenem odseku precej upočasnjen, ta teden so dnevni migranti vendarle že bolj tekoče potovali v Ljubljano. Danes se je vendarle pri Grosuplju spet zalomilo; k sreči ni šlo za nesrečo, zamašek je povzročil nesrečni tovornjakar, ki je moral na odstavnem pasu menjati pnevmatiko.

Dela se je lotil na odstavnem pasu, a ne glede na to je bil promet že pri Grosuplju precej upočasnjen. Deloma zaradi znaka, ki je opozarjal na izredni dogodek, deloma pa tudi zaradi tako imenovanih firbcev, ki upočasnijo vožnjo zato, da se na lastne oči prepričajo, kaj je zmotilo tekoči promet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:31 20. November 2015.

    oboje je res, priznaj in pol ti je oproščeno. :))

  • 12:25 17. November 2015.

    "...deloma pa tudi zaradi tako imenovanih firbcev, ki upočasnijo vožnjo zato, da se na lastne oči prepričajo, kaj je zmotilo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.