Zavajajo z velikimi popusti

Foto: Žurnal24 Čarobni Kempinski Palace Foto: bralka Ponudba hotela Kempinski Foto: bralka TopQpon
Sobo, za katero TopQpon oglašuje več kot 50-odstotni popust, neposredno pri hotelirju najdemo za le nekoliko višjo ceno.
Oglej si celoten članek

Podjetje TopQupon na svoji spletni strani ogašuje kupon v vrednosti 120 evrov za aranžma (nočitev z zajtrkom za dve osebi) v hotelu Kempinski. "Vrednost ponudbe naj bi bila 285 evrov, a pogled na spletno stran hotela pove, da je rednim gostom ista soba z identično ponudbo na voljo za 135 evrov," je ogorčena bralka. "Po podatkih spletne strani je ta kupon kupilo že 35 ljudi, ki so jih po mojem mnenju zavedli".

Na TapQponu pojasnjujejo, da so s hotelom dogovorjeni za ekskluzivne ponudbe, ki večkrat ne ustrezajo cenikom, saj veljajo za posebne dogovore. "Prav tako se velikrat oglašujejo cene za eno osebo na noč, ki so sprva videti cenejše od ponudbe na našem portalu, vendar gre za nočitev na osebo, naše ponudbe pa v večini primerov zajemajo nočitve za dve osebi," poudarjajo.

Sobo je mogoče dobiti za 135 evrov

Navajajo, da hotel ponuja jesenski paket (nočitev z zajtrkom) za 145 evrov na noč na osebo ter paket Port of Roses, za katerega plačaš 75 evrov na nočitev z zajtrkom na osebo, pri čemer cena velja, če zakupiš dve noči, kar pomeni paket za 300 evrov.

V recepciji hotela smo preverili ponudbo Best Flexible Rate, ki jo je na njihovi spletni strani našla bralka. Cena dvoposteljne sobe je 135 evrov za eno noč, brez pogojev, da je treba sobo zakupiti za dve ali več noči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 02:39 12. December 2013.

    najbolj nategujejo pri Izkoristi me, kar pa sploh ne skrivajo, saj že ime portala pove vse.....

  • 18:42 10. December 2013.

    Ja in če se take strani z nategovanjem folka pojavijo zakaj potem nihče ne ukrepa zoper njih ... ukinat globa …

  • 17:45 10. December 2013.

    Vse internetne ponudnike, ki goljufajo, oglobiti, prepovedati jim dejavnost in pika. <br />Ja, to velja samo v pravni državi v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.