Zavašnik ne priznava krivde

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pobegli lastnik diskoteke Lipa, pred katero so umrla tri mlada dekleta, krivde za njihovo smrt še vedno ne priznava. Prav tako ne priznava, da je oškodoval Hypo leasing.
Oglej si celoten članek

Roberta Tomasa Zavašnika, nekdanji lastnik razvpitega nočnega lokala Lipa v Priničah pri Ljubljani, ki se je z begom že izognil petletni zaporni kazni, zdaj obljublja, da bo sodišču poslal pisni zagovor in poskušal dokazati, da ni kriv.

Sojenje se bo nadaljevalo v prihodnjih dneh.

Zavašnik tako ne priznava, da si je njegovo zdaj propadlo podjetje Roto trgovina že pred časom nezakonito prilastilo delovne stroje, vredne okoli 112 tisoč evrov, ki jih je Zavašnik kot direktor najemal od podjetja Hypo leasing, pri čemer najema nikoli ni plačeval.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:05 18. September 2014.

    In poplačilo dolgov, s tistim, kar še ima anatomsko vrednega..

  • 13:35 18. September 2014.

    Če Zavašnika ne bo sravlo sodstvo v zapor, ga bo pa Hypo banka. Pa dobro, kdo tukaj sedaj koga zajebava. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.