Zavod razpisuje 17 milijonov

Foto: Žurnal24 V Sloveniji so raziskavo izvedli drugič, in sicer januarja na vzorcu 620 podjeti
Zavod RS za zaposlovanje je objavil javni razpis za izbor programov javnih del za leto 2011. Na voljo je skoraj 17 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Razpis predvideva vključitev 2.600 brezposelnih oseb v nacionalne in lokalne programe javnih del pri neprofitnih delodajalcih.

"Po novem se bodo v javna dela poleg brezposelnih invalidov brez čakalne dobe lahko vključili tudi brezposelni starši invalidnih in dolgotrajno bolnih otrok. Druge skupine brezposelnih, ki se bodo lahko vključevale v javna dela, ostajajo enake in enako raznolike kot v letu 2010," so sporočili z zavoda in dodali, da bo predvidoma v začetku naslednjega leta pripravljeno javno povabilo, ki bo neprofitnim delodajalcem omogočalo subvencijo za nadaljnjo zaposlitev udeležencev programov javnih del. Predvidevajo do tisoč novih zaposlitev.

Prvi rok za predložitev vlog na razpis je 17. november. Več informacij najdete na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.