Zaživela popotniška galerija

Foto: Žurnal24 V avli portoroške Turistice bodo lahko svoje popotne fotografije razstavljali tu
AvanTuristica. V galeriji je prostor za vse, ki so povezani s turizmom.
Oglej si celoten članek

 

Fotografije bo izbiral umetniški vodja Iztok Bončina, ki je med drugim urednik fotografije pri National Geographic Travelerju za slovenski trg.

“V galeriji lahko razstavljajo avtorji fotografij, ki se tematsko navezujejo na turizem, kar je eden od razlogov za odprtje galerije AvanTuristica. Tako bodo lahko svoje fotografije razstavljali profesionalni fotografi in tudi tisti, ki se s fotografijo srečujejo prvič, priložnost pa bodo dobili tudi študenti turizma. Fotografije za posamezno razstavo bo izbiral Iztok Bončina, umetniški vodja galerije, ki je med drugim urednik fotografije pri National Geographic Travelerju,” pravi Marijana Sikošek, vodja centra za dogodke na Turistici.

Vsaka dva meseca druga
Trenutna razstava Obrazi sveta, ki so jo odprli prejšnji ponedeljek, bo na ogled do konca leta. “Razstave bomo pripravljali na dva meseca, vsebinsko bodo vezane na aktualna dogajanja v turizmu. Januarja bodo svoje fotografije predstavili člani Društva popotnih fotografov in fotoreporterjev na temo turističnih destinacij. Naslednja razstava bo namenjena študentski popotniški fotografiji,” dodaja Sikoškova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.