Zbil ga je z mopeda se odpeljal, in moped vrgel v morje

Foto: Saša Despot Piran Foto: Saša Despot Piran Foto: Saša Despot Piran
"Ob 18.38 smo dobili obvestilo, da v Piranu nekdo grozi sosedom in je vrgel motor v morje," so sporočili s koprske policijske uprave.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da je 41-letni domačin napadel mimoidočega 56-letnika. Pričel ga je pretepati in mu zagrozil, ga zbil z mopeda, mu vzel torbico z dokumenti in plačilnimi karticami in moped, s katerim se je odpeljal do pomorskega muzeja ter ga tam vrgel v morje.

Ko so ga izsledili, so pri njem našli torbico z dokumenti in plačilnimi karticami.

V postopku je grozil tudi policistom, zato ga čaka tudi kazenska ovadba za kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:00 3. Avgust 2019.

    kaj ima koperska policijska uprava povezavo v piranu? kaj tam nimajo svoje PU ???????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.