Zbil kolesarja in odpeljal

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neznani voznik je trčil v kolesarja in odpeljal.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila včeaj okrog 13. ure v Novi Gorici. 20-letni kolesar je vozil kolo po kolesarski stezi ob Ulici dr. Karla Lavriča proti Prvomajski ulici, v nasprotni smeri, kot je dovoljeno in  v križišču s Partizansko ulico trčil v osebni avtomobil, ki se je vključeval v Ulico dr. Karla Lavriča.

Kolesar je pri trčenju utrpel telesne poškodbe, zaradi katerih je pomoč poiskal v ZD Nova Gorica, kjer pa so ga napotili v šempetrsko bolnišnico.

Policisti vse morebitne očividce prometne nesreče in neznanega voznika avtomobila znamke BMW, srebrne barve, pozivajo, da z namenom razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče pokličejo Policijsko postajo Nova Gorica na (05) 303 44 00, oz. najbližjo policijsko postajo ali interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.