Zbil kolesarja in pobegnil. V naslednjem ovinku pristal v jarku.

Foto: Saša Despot policija Foto: Saša Despot policija Foto: Saša Despot policija
23-letni voznik motorja zbil kolesarja, ki se je pri padcu hudo poškodoval.
Oglej si celoten članek

23-letni voznik motornega kolesa je vozil po glavni cesti iz smeri Zavodenj proti Slemenu na Celjskem.

Ko je pripeljal v oster delno pregleden ovinek je zapeljal na levo smerno vozišče. V tistem trenutku pa mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 50 letni kolesar.

Voznik motornega kolesa je oplazil kolesarja, kateri je padel po vozišču in se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Voznik motornega kolesa je brez ustavljanja in nudenja pomoči poškodovanemu kolesarju odpeljal naprej v smeri Slemena, vendar je po približno 500 metrih vožnje zaradi neprilagojene hitrosti v ostrem levem ovinku zapeljal iz vozišča in trčil v obcestni jarek.

Voznika motornega kolesa bodo policisti kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje in opustitve pomoči poškodovanemu v prometni nesreči.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:15 7. Avgust 2017.

    Pa kako si lahko tako fuknjen?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.