Zbil kolesarja in zbežal

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ljubljanski policisti iščejo voznika, ki je sinoči zbil kolesarja in pobegnil.
Oglej si celoten članek

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana so sinoči okoli 22.40 na Tržaški cesti v Ljubljani, pri hiši Tržaška cesta 78 v križišču z Viško cesto, obravnavali prometno nesrečo, v kateri je kolesar utrpel hude telesne poškodbe.

Voznik belega golf je vozil po Tržaški cesti iz smeri Gregorinove proti Fajfarjevi ulici. V križišču z Viško cesto je zavijal v smeri Ulice Iga Grudna, takrat pa je po kolesarski stezi ob Tržaški cesti v isti smeri naravnost čez križišče vozil kolesar. Vozilo je trčilo v kolesarja, ki je padel in utrpel hude poškodbe, voznik pa odpeljal naprej.

Policija prosi vse, ki bi kar koli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:11 14. Junij 2015.

    sklanjanje vam še vedno ne gre?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.