Zbil peško in pobegnil

Ste morda videli voznika, ki je v Radovljici zbil peško in se nato odpeljal? 72-letnica je hudo poškodovana.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila danes okoli 17.40  na zaznamovanem prehodu za pešce na križišču Kranjske in Ljubljanske ceste v Radovljici.

Policisti so ugotovili, da je prehod pravilno prečkala 72-letna peška, v katero je trčil neznani voznik osebnega avtomobila znamke Renault Kangoo ali Citroën Berlingo sive oziroma srebrne barve.

Neznani voznik se po trčenju ni zaustavil na kraju nesreče, ni nudil pomoči, niti o nesreči ni obvestil pristojnih. Čeprav je peška hudo poškodovana, je neznani voznik nadaljeval vožnjo proti glavni avtobusni postaji v Radovljici.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči, naj informacije sporočijo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.