Zbirajo potrebščine za socialno ogrožene

Foto: Suzana Kos Nakupovanje šolskih potrebščin. Foto: BTC d.d., Ljubljana Sejem rabljenih učbenikov v BTC LJ Foto: BTC d.d., Ljubljana Sejem rabljenih učbenikov v BTC LJ
Začela se je akcija zbiranja šolskih potrebščin za socialno ogrožene dijake in osnovnošolce, ki jo organizirata zavod Študentska svetovalnica Študentske organizacije Univerze v Ljubljani in Rdeči križ.
Oglej si celoten članek

Zaradi trenutne ekonomske situacije si veliko staršev ne more privoščiti šolskih potrebščin, zato so Zavod Študentska svetovalnica, Študentska hiša SRCe in Rdeči križ Ljubljana pripravili tedensko akcijo zbiranja šolskih potrebščin in šolskih torb. Veseli bodo zvezkov, barvic, beležk, peresnic, temper, risalnih blokov, šolskih torb ...

V Študentski svetovalnici so prepričani, da se v kakšnem kotu doma zagotovo še valja čisto spodobna šolska torba, da se v predalih najde prazen zvezek, paket barvic ali morebiti voščenk. "Verjamemo tudi, da ste se pripravljeni odreči kakšni kavi, kupiti šolsko potrebščino ali dve in jo podariti tistim, ki jim bo še kako prav prišla," so zapisali na spletni strani Študentske hiše SRCe.

Potrebščine sprejemajo med ponedeljkom (27. avgust) in petkom (31. avgust) od 9. do 18. ure, v petek do 15. ure, v Študentski hiši SRCe na Židovski stezi 6 v Ljubljani. Zbrane šolske potrebščine bodo ob koncu akcije predali sodelavcem Rdečega križa, ti pa bodo poskrbeli, da pridejo v prave roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.