Zbiramo dobre zgodbe

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V posebnem božičnem Žurnalu, ki izide že v petek, 23. decembra, bomo objavili le pozitivne novice in zgodbe. Pri njegovem nastajanju lahko sodelujete tudi vi, tako da nas obvestite o dobrih dejanjih.
Oglej si celoten članek

Če poznate soseda, znanca, prijatelja, ustanovo, podjetje, ki je v letošnjem letu storil dobro delo, nam to sporočite in morda bo njihovo dobro delo uvrščeno v poseben božični Žurnal, ki bo pozitivno obarvan. Najboljše zgodbe, ki nam jih boste poslali, bomo namreč objavili 23. decembra.

Na ta način se lahko tudi zahvalite tistim, ki skrbijo, da je svet lepši in da so tudi drugi deležni sreče.

Kako nam pošljete predlog za zgodbo?

Načinov je več:

  • SMS s predlogom pošljite na 4224
  • Elektronska pošta: naveza@zurnal24.si
  • Klasična pošta: Žurnal media d.o.o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, s pripisom „Za dobre zgodbe“
  • Prek spodnjega obrazca:
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.