Žbogarju ni jasno, kaj počne Rupel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Minister za zunanje zadeve Samuel Žbogar nima pojma, kakšne zadolžitve ima njegov predhodnik Dimitrij Rupel na ministrstvu.
Oglej si celoten članek

"Za veleposlanika Rupla ne vem, kaj točno počne," je na izrecno vprašanje v oddaji Svet na Kanalu A dejal Samuel Žbogar glede Dimitrija Rupla, ki je v Mladiki zaposlen kot uradnik.

Tudi glede zadolžitev nekdanje veleposlanice v Sarajevu Nataše Vodušek je bil minister neprepričljiv. Dejal je le, da po njegovem vedenju Voduškova, ki jo je s položaja odnesla sporna prometna nesreča v Sarajevu, "dela na določenem segmentu".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:08 29. Oktober 2011.

    Ta gumpec ne bi vedel, kaj se dogaja, pa tudi če bi mu trobento kdo v rit rini.

  • 22:17 28. Oktober 2011.

    Kva a je tale Žbogar omejen ali se dela norca iz vseh nas ? Kako majmun ne ve kaj dela …

  • 20:32 28. Oktober 2011.

    prigode amijevskih ritolizačev samota in mitje me spominjajo na konflikt o kravjem ali prašičjem govnu, katero bolj smrdi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.