Zbudili so se revnejši za 800 evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Med prazniki bodite še posebej pazljivi – neznanci radi izkoristijo vašo odsotnost od doma; ali pa jih niti ta ne ovira. V Šempetru je tako neznanec vlomil in med tem, ko so stanovalci spali, odnesel osemsto evrov.
Oglej si celoten članek

V noči s sobote na nedeljo je neznanec skozi balkonsko okno v pritličju vlomil v stanovanjsko hišo v Šempetru. Medtem ko so bili stanovalci v hiši in so spali, je iz kuhinjskega predala ukradel okoli osemsto evrov in odšel.

Še en neznanec pa je isto noč skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo v Ozeljanu. Ker lastnikov ni bilo doma, je preiskal vse prostore. Ukradel je zlato verižico in lastnico oškodoval za 150 evrov, so še sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:03 26. December 2011.

    reveži ..samo 800E??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.