ZDA: V streljanju ubitih 6 ljudi

Foto: Žurnal24
Iz ZDA poročajo o novem streljanju. Nek moški je doma ubil mamo svojih dveh otrok in štiri druge osebe. Nato pa je s svojima drugima dvema otrokoma pobegnil.
Oglej si celoten članek

Arizonska policija je sporočila, da so 26-letnega strelca Briana Dieza našli mrtvega na njegovem domu v Kaliforniji. Kot kaže se je moški potem, ko je ubil pet ljudi, sam sodil sebi. Njegova dva otroka pa sta že na varnem pri sorodnikih v mestu Lake Havas.

Policisti so bili o dogodku obveščeni potem, ko je na številko za nujne primere poklicala ženska, ki je dejala, da je v njen dom vdrl moški in začel streljati.

Ko so policisti prišli na kraj dogodka, so bile štiri osebe mrtve, dve pa sta bili ranjeni. Ena izmed njiju pa je zaradi hujših strelnih ran kasneje umrla v lokalni bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.