ZDA: v streljanju v srednji šoli ranjen dijak

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iz Združenih držav Amerike spet poročajo o strelskem obračunu. V eni izmed tamkajšnjih srednjih šol je strelec, ki je že pridržan, ustrelil dijaka.
Oglej si celoten članek

Po poročanju CBS Baltimore se je streljanje zgodilo v srednji šoli v mestu Perry Hall v okrožju Baltimorja. Strelca je policija že priprla. Žrtev pa so že prepeljali na zdravljenje v bližnjo bolnišnico.

Kakšno je njegovo zdravstveno stanje, ni znano. Po neuradnih informacijah je bil v šolski jedilnici ustreljen v hrbet.

Oblasti so medtem šolo že evakuirale. Danes je sicer za okoli 2300 šolarjev v Perry Hallu prvi šolski dan po poletnih počitnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.