ZDA: Ženski v vozilu zadrževali 77 mačk

Foto: Žurnal24
Policija v ameriški zvezni državi Vermont je v dveh avtomobilih našla 77 mačk. Kasneje se je izkazalo, da sta mačke tam zadrževali dve ženski. Grozi jima obtožnica zaradi mučenja živali.
Oglej si celoten članek

Po poročanju časnika Bennington Banner gre za 54-letno Regino Millard in 61-letno Bertho Ryan.

Policija je ob tem sporočila, da sta ženski mačkam v avtomobilu uredili bivališče, saj so našli krožnike s hrano, avtomobila pa sta bila polna mačjih iztrebkov. V petek, ko so našli avtomobila, pa so v enem našli tudi mrtvo mačko.

Tamkajšnji policijski načelnik Paul Doucette je dejal, da je policija začela primer raziskovati potem, ko so dobili prijavo, da nekdo spi v avtomobilu z mačkami.

Javni tožilce se sedaj odloča, ali proti ženskama sprožiti kazenski postopek, saj bi lahko v tem primeru šlo za kaznivo dejanje mučenja živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.