Zdenko Pavček v osebni stečaj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji lastnik Viator&Vektor Zdenko Pavček, ki je za seboj pustila milijonske dolgove, se je odločil za osebni stečaj.
Oglej si celoten članek

Nekdanji prvi mož Viator&Vektorja Zdenko Pavček je po pisanju Financ končal v osebnem stečaju. Zadeve ne želi komentirati, na vprašanje, kaj dela zdaj, pa je le odvrnil, da zdaj "uživa".

Logistično podjetje V&V je za seboj pustilo milijonske dolgove. Izmed 300 milijonov dolgov, jih je na Družbo za upravljanje terjatev (DUTB) prenešenih za 70,5 milijona evrov. Kot enega izmed glavnih razlogov za stečaj podjetja pa se omenja prav menedžerski prevzem skupine, ki jo je Pavček izvedel prek družbe Petin, ki je prav tako v stečaju.

Da je Pavček zabredel v dolgove, je bilo znano že dlje časa. Ker naj ne bi plačeval lizinga, mu je banka zaplenila 17-metrsko jahto. Sam je to sicer zanikal, a hkrati dejal, da jahte nima več. Pavčkovo nekdanjo vilo v Portorožu pa že nekaj časa prodaja Probanka, zanjo bi želeli 991 tisoč evrov.

Foto: Suzana Kos Pavčkova vila v Portorožu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:50 6. Junij 2015.

    S stečajem tudi pregon preneha?<br />http://www.finance.si/330530/Romunski-zaklad-Zdenka-Pav%C4%8Dka

  • 09:33 6. Junij 2015.

    Pa ja ne gdo od tvojih?!???

  • 07:49 6. Junij 2015.

    Ko bo začela raja hodit v osebni stečaj, bodo tudi tega ukinili...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.