Zdravnik je na kraju nesreče le potrdil smrt 30-letnega motorista

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V soboto ob 13.20 se je na cesti Tolmin-Kobarid pred naseljem Idrsko zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 30-letni motorist z Obale.
Oglej si celoten članek

Kot je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Nova Gorica Dean Božnik, je motorist v blagem levem ovinku zapeljal s ceste na travnik, trčil v manjše drevo, padel in obležal.

Zdravnik Zdravstvenega doma Tolmin je na kraju nesreče lahko pozneje le potrdil smrt motorista. Zanje je bila odrejena sanitarna obdukcija.

Policisti še vedno preiskujejo vzrok nesreče, o kateri so obvestili tudi preiskovalnega sodnika in državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:49 29. Maj 2016.

    Vsak problem je rešljiv ob volji in želji po spreminjanju !

  • 05:48 29. Maj 2016.

    Naše ceste so preveč življenj vzele,na njih je preveč prometa ali je pa problem v nas samih,ker nimamo dovolj prometne …

  • 21:24 28. Maj 2016.

    Ali so se vozili počasi ali hitro,sedaj ni več pomembno.Za njimi so ostale družine,ki trpijo........Sožalje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.