Split: Zdravniki se borijo za življenje 20-letnice

Včeraj so v splitsko bolnišnico pripeljali 20-letnico s hudimi poškodbami spolovil in črevesja. Zdravniki so jo operirali kar tri ure in je še vedno v kritičnem stanju.
Oglej si celoten članek

Po neuradnih informacijah, naj bi 20-letnica včeraj zvečer, skupaj še s petimi kolegi s fakultete obiskala eno izmed zabav v stanovanju v Podstrani. Kaj se je zgodilo potem, ni znano.

Še vedno v kritičnem stanju

Po pisanju hrvaških medijev naj bi reševalce na pomoč poklical eden izmed udeležencev zabave. Ti so dekle takoj odpeljali v bolnišnico, kjer so se zdravniki tri ure borili za njeno življenje. Trenutno je še vedno v kritičnem stanju.

Policija primer še preiskuje. Dopoldne so na policijo že pripeljali nekaj oseb, ki bodo poskušale razjasniti okoliščine nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:06 19. November 2012.

    mogoče pa zdaj bodo našli morilce ,ki so metali v morje dele ljudi ...bilo je v Splitu

  • 03:18 18. November 2012.

    Prav si napisal reider....

  • 21:26 17. November 2012.

    Tak je če daš ovce volkom pazit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.