Združeno proti odpuščanju

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Sestanek. Sindikatov zaenkrat še nihče ni obvestil o tem, kdo v javnem sektorju bi lahko ostal brez službe.
Oglej si celoten članek

Danes popoldne se bodo na skupnem sestanku usklajevali vsi sindikati javnega sektorja.

Razpravljali bodo o morebitnih odpuščanjih zaposlenih v celotnem javnem sektorju. “Vlada nas uradno še ni obvestila o odpuščanju večjega števila zaposlenih v javnem sektorju. Neuradno pa iz vlade že dalj časa prihajajo podobne napovedi. Pravzaprav se govori o celotnih seznamih ljudi, ki naj bi bili odpuščeni. Zato bomo sindikati na današnji seji skupnih pogajalskih skupin poskušali zavzeti neko enotno stališče, nek odziv glede morebitnega odpuščanja,” pojasnjuje Frančišek Verk, šef sindikata državnih organov, ki ta sestanek tudi pripravlja.

Vabilo na srečanje naj bi bilo poslano na naslove vsaj 20 sindikalistov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:24 25. September 2012.

    Sindikati bodo v bodoče grobarji še ostalega Slovenskega gospodarstva. Država-vlada bi morala nujno razbremenit gospodarstvo, to pa lahko naredijo samo …

  • 08:11 25. September 2012.

    če ste res združeni, potem zagrozite vladi, da boste stopili v "generalni štrajk".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.