Že 60 tisoč glasov

Foto: Žurnal24 Na glasovnici lahko obkrožite največ 27 od 54 oziroma 47 kandidatov, sicer bo gl
Vzajemna. Volitve po pošti še danes, do jutri po spletu.
Oglej si celoten članek

Glasovnice za člane nove skupščine zavarovalnice Vzajemna je oddalo že 60 tisoč zavarovancev. Večina, kar 56 tisoč, jih je glasovala po pošti, preostali pa prek spleta. Zavarovanci Vzajemne, ki še niso volili, lahko po pošti to storijo še danes. Vzajemna je glasovnice vsem posredovala po pošti. Na spletu pa je mogoče svoj glas oddati še jutri, in sicer do polnoči. Geslo za spletno glasovanje je vsak prejel po pošti skupaj z glasovnico.

Osmega junija bo mogoče glasovnice za 45-člansko skupščino oddati tudi na vseh enotah Vzajemne. Ko bo končano tudi to glasovanje, se bo začelo preštevanje glasov, rezultati volitev pa bodo znani predvidoma že 13. junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.