Že 70 ljudi išče pogrešanega policista

Foto: Policija
Foto: Policija
Na območju vasi Soča na Bovškem že tretji dan poteka nadaljevanje iskalne akcije za 32-letnim Bogdanom Bradaškjem iz Tolmina.
Oglej si celoten članek

Pri današnjem iskanju pogrešanega policista, zaposlenega na Policijski upravi (PU) Nova Gorica, na območju Lemovja pri vasi Soča in levem ter desnem bregu reke Soče ter na območju hriba Črni vrh v dolini Lepene, sodeluje približno 70 ljudi.
Kot so sporočili z novogoriške PU, so se poleg bovških policistov in policistov gorske policijske enote PU Nova Gorica, Kranj in Ljubljana vključili še pripadniki GRS Bovec, člani Kinološkega društva s Primorske in Gorenjske ter gasilci PGD Bovec – enota Gamsi.

V iskalno akcijo se je vključil tudi helikopter Letalske policijske enote, vendar pogrešanega 32-letnika še niso uspeli najti. Z iskanjem bodo za danes predvidoma nehali v poznih popoldanskih urah.

Več v članku: S helikopterjem iščejo 32-letnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.