Zelo neuspešna kraja avtomobila

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Ponoči je Albanec z dvorišča ukradel avtomobil. Policisti so ga izsledili, začel je bežati, vendar beg ni trajal dolgo.
Oglej si celoten članek

Okoli 2.30 je oškodovanec policijo obvestil, da mu je neznanec z dvorišča stanovanjske hiše v Zalokah ukradel osebni avtomobil.

Nekaj minut pozneje so novomeški prometniki opazili opisani avtomobil v Veliki vasi ter ga ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi znaki. Osumljenec njihovih znakov ni upošteval, z veliko hitrostjo je nadaljeval vožnjo, vijugal po cesti in preprečeval policistom, da bi ga prehiteli. V naselju Kalce-Naklo je vozilo ustavil in poskušal peš pobegniti. Med begom je padel in se poškodoval.

Policisti so 36-letnemu Albancu odvzeli prostost in ga po zdravniški oskrbi odpeljali v prostore za pridržanje. Neuspešnega tatu so kazensko ovadili in odpeljali k sodniku, ukraden avtomobil pa vrnili lastniku.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.