Žena doma našla mrtvega moža

Foto: Ivica Galovic/ PIXSEL
Foto: Ivica Galovic/ PIXSEL
Hrvaška policija išče morilca 64-letnika iz naselja Mikrorajon pri Slavonskem Brodu. Žena ga je našla mrtvega, ko se je vrnila domov.
Oglej si celoten članek

Željka Bohaća so mrtvega našli v njegovi hiši, policija ocenjuje, da je šlo za nasilno smrt. 

Preiskava je v teku, zato drugih informacij policija za zdaj ne daje. Sosedje so po poročanju hrvaškega portala 24sata v šoku. "Grozno je, kar se je zgodilo," je povedal njegov sosed. "S sosedom smo bili v dobrih odnosih, kakor z vsemi v tej ulici. Nisem slišal, da bi imel kakšne probleme." Bojijo se, zato imajo zaklenjena vrata. 

Pokojnega je našla žena, ko se je vrnila iz obiska pri hčerki v Zagrebu, kjer je bila od ponedeljka. 
24sata neuradno poroča, da naj bi policija ugotovila, da je moški utrpel poškodbe z ostrim predmetom, pri čemer naj bi možnost samomora izključila. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.