Ženo obglavil z motorko

Foto: Žurnal24
V ameriški zvezni državi Teksas iščejo moškega, ki je soprogo obglavil z motorno žago.
Oglej si celoten članek

Podrobnosti policijskega poročila so srhljive. Truplo 44-letne Marie Corona, matere šestih otrok, so odkrili v ulici v bližini njenega doma. Krvava sled je vodila od njenega obglavljenega telesa vse do hiše. Tam je policija našla dve okrvavljeni motorni žagi, ena je bila še vedno prižgana, poročajo spletne strani Daily Newsa.

Policija še vedno išče njenega soproga 49-letnega Joseja Fernanda Corona, ki je obtožen okrutnega zločina. Po besedah nekaterih je imel par zakonske težave, Corona pa ni imel kriminalne preteklosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.