Ženska umrla nasilne smrti

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V hiši v Oplotnici našli mrtvo žensko.
Oglej si celoten članek

Na območju policijske postaje Slovenska Bistrica so danes malo pred 6. uro v njeni stanovanjski hiši našli mrtvo žensko. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, prve ugotovitve kažejo, da je umrla nasilne smrti. Ker je kriminalistična preiskava šele v začetni fazi, za zdaj več informacij ne morejo podati.

Mariborski policisti in kriminalisti pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika in ob prisotnosti dežurnega državnega tožilca mariborskega okrožnega državnega tožilstva trenutno opravljajo ogled kraja, kjer so našli truplo, so dodali.

Po pisanju časnika Večer naj bi do dogodka prišlo na območju občine Oplotnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:47 23. Februar 2021.

    Ta ugotovitev je presenetljivo hitra ,saj po navadi zaradi interesa preiskave ne dajejo izjav .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.