Ženski in trem otrokom prerezal vrat

Tragedija v Belgiji. Očeta je po vrnitvi iz službe čakalo grozljivo odkritje.
Oglej si celoten članek

Ker Jasbir Singh žene ni mogel priklicati po telefonu, je pohitel iz službe. V stanovanju pa ga je čakala nočna mora. Njegovi ženi in trem otrokom, ki so dočakali le tri, pet in sedem let, je nekdo prerezal vrat. "Prišel sem v stanovanje. Bilo je temno. Poklical sem ženo in otroke, a se nihče ni oglasil. Takrat sem prižgal luč in videl, da je povsod kri. Zagledal sem trupla. Malo je manjkalo, da bi se zgrudil,“ je izjavil pretreseni oče.

Čeprav so sosedi policistom zatrdili, da sta se Singh in njegova žena odlično razumela, so ga odpeljali na zaslišanje, a takoj izpustili.

Policija pravi, da v stanovanje nihče ni vdrl nasilno, zato predvidevajo, da so žrtve storilca poznale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.