Ženski pokopal udor pečine

Foto: Žurnal24 Na Tenerifu je udor pečine pod seboj pokopal dve ženski. Reševalci so prepričani
Na otoku Tenerife je udor pečine pod seboj pokopal dve ženski. Reševalci so prepričani, da sta turistka in domačinka edini žrtvi.
Oglej si celoten članek

Lokalne oblasti zatrjujejo, da je lepo nedeljsko vreme na sicer ozko obalo, ki jo na severnem predelu obdajajo visoke pečine, privabilo precej ljudi.

Reševalci so se najprej bali, da je pod plazom peska ujetih šest ljudi. 150 reševalcev je več kot štiri ure na vso moč kopalo v upanju, da najdejo preživele. Iskanje je bilo končano šele po tem, ko reševalni psi niso več zaznali človeškega vonja.

Vodja reševalne akcije je dejal: "Prepričani smo, da sta ti dve ženski edini žrtvi." Eden izmed britanskih turistov pa je dodal: "Policija se je zavedala grozljive nevarnosti, saj naj bi udor grozil že dalj časa. Vse, kar so naredili, pa je bilo to, da so postavili leseno ogrado, ki ni mogla preprečiti ničesar."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.