Žensko pod sabo pokopal traktor

Nesreča se je zgodila že v četrtek, pokojno žensko so našli v petek zjutraj.
Oglej si celoten članek

V kraju Miklavž pri Taboru, na območju med Vranskim in Trbovljami, so v petek zjutraj našli mrtvo 62-letno domačinko, ki jo je pod sabo pokopal traktor. Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, se je nesreča zgodila že v četrtek.

Po ugotovitvah policije je pokojna v četrtek popoldne na travniku v bližini domačije na prikolico, pripeto k neregistriranemu traktorju, naložila svežo travo in to odpeljala proti gospodarskemu poslopju. Pri vožnji po klancu navzgor je pričel traktor zaradi naklona hriba in teže drseti vzvratno. Med drsenjem je pokojna padla pod traktor. Ta je po nekaj metrih nenadzorovane vožnje trčil v manjše drevo in obstal, pokojna pa je obležala pod traktorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.