Žerjav: Morda bo treba sredstva za Stožice vračati

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Bomo morali evropska sredstva za projekt Stožice vračati?
Oglej si celoten članek

Kot je povedal minister za gospodarstvo Radovan Žerjav, obstaja možnost, da bi bilo treba sredstva Evropske unije za projekt Stožice v višini 6,4 milijona evrov vračati. Razlog naj bi bila diskriminatornost.

Ali bo treba sredstva tudi zares vrbiti, bo znano v dveh mesecih. Žerjav meni, da bi bilo prav, če bi pri vračanju sodelovala tudi Mestna občina Ljubljana, le bo to dejansko potrebno.

Na voljo 144 milijonov evrov

Sicer pa  je ministrstvo za gospodarstvo objavilo javni poziv za predložitev vlog za sofinanciranje projektov za razvoj regij. Za obdobje od 2012 do 2014 bo na voljo kar 144 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:44 27. Maj 2012.

    To je točno, vendar jim Prekmurski Podrepnik / PP/ pomaga iskati naše napake , napake namesto da bi jih ta …

  • 18:18 14. Maj 2012.

    Pravkar sem izvedel, Mariborska škofija NE bo poravnala svojega dolga, ampak mi davkoplačevalci bomo poravnali dolg Mariborske škofije, toliko o …

  • 16:07 14. Maj 2012.

    ...Žerjal je marjoneta, nima on pojma, kaj se v resnici dogaja...dobro je plačan...njegova kmečka pamet...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.