Žerjav naj bi bil prvi na listi za EP

Foto: Žurnal24 Žerjav je za oddajo Svet dejal, da bodo podpise za referendum prispevali tudi po
Vrh SLS je na posvetu v Krškem sklenil, da naj listo SLS za evropske volitve vodi njihov poslanec Radovan Žerjav.
Oglej si celoten članek

Sklenili so, da bodo kampanjo vodili samostojno, je pojasnil predsednik stranke Bojan Šrot.  Večina udeležencev je izrazila željo, da bi bil nosilec evropske liste SLS poslanec in nekdanji minister za promet v vladi Janeza Janše Radovan Žerjav, je še pojasnil Šrot.

Na vrhu stranke pa so govorili tudi o organizacijskih in programskih vprašanjih v stranki ter o slovensko-hrvaških odnosih oz. o ravnanju SLS ob ratifikaciji vstopa Hrvaške in Albanije v Nato. Poslanci SLS so sicer že napovedali, da ratifikacije protokola o vstopu Hrvaške v Nato ne bodo podprli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.