Zgodba iz Litve se je končala pri nas na meji

Foto: PMP Gruškovje Ukradeni mercedes Foto: PMP Gruškovje Ukradeni mercedes Foto: PMP Gruškovje Ukradeni mercedes Foto: PMP Gruškovje Ukradeni mercedes
Danes, ob 0.45 je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje iz naše države izstopal voznik osebnega avtomobila, 48-letni državljan Turčije, ki biva v Nemčiji.
Oglej si celoten članek

Med mejno kontrolo so policisti ugotovili, da je bil osebni avtomobil znamke Mercedes Benz GL 350 CDI BLUETEC 4matic, l. 2011, srebrne barve, nemških registrskih oznak, ki ga je vozil, leta 2014 ukraden v Litvi. Policisti so vozniku, ki ga bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu, vozilo zasegli, so sporočili z mariborske policijske uprave. 

Osumljenec je policistom pojasnil, da je vozilo kupil v avtohiši v Nemčiji za 22.300 evrov, čeprav je dejanska vrednost vozila okoli 36.000 evrov. Vozilo je nameraval prepeljati v eno od avtohiš v Gruziji, kjer bi vozilo preprodali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:54 9. Maj 2019.

    Ja, seveda je nedolžen, ubogi revež. "čisto slučajno" je hotel v Litvi avto potem prodati - seveda po pravi ceni...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.