"Zgodila se je pač nesreča"

Foto: Žurnal24 main Davida Bukovca je na obravnavo privedel paznik iz zapora na Dobu, kjer prestaja
Global. David Bukovac trdi, da ni pohodil niti muhe. Umrl je 20-letnik.
Oglej si celoten članek

David Bukovac trdi, da Danilu Čamerniku ne more plačati 130 tisoč evrov odškodnine. Toliko od njega zahteva Čamernik zaradi smrti njegovega sina Gorazda leta 2007 pred lokalom Global.

"V življenju nisem pohodil niti muhe, zato ne drži, da sem tisto noč šel za Gorazdom, da bi se mu brezobzirno maščeval. Zgodila se je pač nesreča," se je včeraj zagovarjal Bukovac. Eden od dveh napadalcev na takrat 20-letnega Gorazda Čamernika sicer tragedijo obžaluje, a je hkrati prepričan, da naj bi bil mladenič soodgovoren za lastno smrt.

"Gorazda so stran od lokala odvlekli prijatelji. Sam pa sem bil duševno zlorabljen in popljuvan. Gorazdova družba me je zmerjala s prascem," je zatrdil Bukovac.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.