Zgorel kozolec in številni stroji

Foto: Miha Kadunc Zgorel kozolec Foto: Miha Kadunc Zgorel kozolec Foto: Miha Kadunc Zgorel kozolec Foto: Miha Kadunc Zgorel kozolec
Kozolec je pogorel v celoti, uničeni pa so tudi kmetijski stroji: traktor, kombajn, nakladalnik sena, trosilnik gnoja, balirka ...
Oglej si celoten članek

Okoli sedmih zjutraj je zagorelo v Bruhanji vasi v Občini Dobrepolje. Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je zgorel kozolec oziroma topler in do prihoda gasilcev, ko se je ogenj že močno razplamtel, v celoti pogorel.

Uničenih je tudi veliko kmetijskih strojev in priključkov, med njimi traktor, kombajn, nakladalnik sena, trosilnik gnoja, balirka in še nekaj manjših traktorskih priključkov.

Vzrok požara bo ugotavljala komisija. Prav tako višino škode, ki je neuradno ocenjena med 150 in 200 tisoč evri.

Na kraju dogodka so še vedno gasilci, ki izvajajo požarno stražo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.