Zgorel znani gostinski lokal

Foto: mariborinfo.si Požar Ribičija Foto: mariborinfo.si Požar Ribičija Foto: mariborinfo.si Požar Ribičija Foto: mariborinfo.si Požar Ribičija
Znan mariborski gostinski lokal je uničen.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj po enajsti uri zvečer je zagorelo v Ribičiji, znanem gostinskem lokalu na Meljskem hribu v Mariboru. 


Požar je zajel območje v velikosti trideset krat petdeset metrov in Ribičija, ki naj bi letos obeležila 23 let delovanja, je uničena, saj je leseni del v celoti uničen, poroča mariborinfo.si. 

"Objekt, velikosti okoli 50x50 m je zgorel v celoti. Prve ocene so, da je nastalo za okoli 500.000 evrov materialne škode," so sporočili z mariborske policijske uprave. V požaru ni bil nihče poškodovan, v času požara pa po do sedaj zbranih obvestilih, v objektu ni bilo nikogar.  

"Mariborski kriminalisti in policisti bodo danes zjutraj, če bo to že mogoče, pričeli z ogledom kraja požara. Ker je zelo težko napovedati, kdaj bodo z delom zaključili, tudi ne morem napovedati, kdaj bo o požaru oziroma vzrokih zanj, znanega kaj več," je še sporočili tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl.

Požar so vso noč gasili mariborski poklicni gasilci, pomagali pa so jim okoliški prostovoljni gasilci PGD Maribor–mesto, Malečnik, Pobrežje, Studenci, Razvanje, Brezje in Kamnica.

 

dezurni@zurnal24.si

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • ode
    18:51 21. April 2017.

    Najprej je treba pogledati, ali je bil lokal dobro ali celo nadpovprečno zavarovan.

  • 18:49 21. April 2017.

    .. krono... ali krimi..

  • 14:33 21. April 2017.

    saj ravno v tem je point. In kdo je lastnik tega lokala, se malo pozanimajte pa bo takoj vse jasno. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.