Zgorela hiša in prizidek

Ponoči je pri Ormožu zgorela stanovanjska hiša, prizidek in del gospodarskega poslopja.
Oglej si celoten članek

Ob 23.23 je v naselju Osluševci, občina Ormož, zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je najprej zajel stanovanjsko hišo velikosti 25x6 m in se hitro razširil na prizidek velikosti 8x15 m, je zapisano na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. 

Dva človeka v šoku

Ogenj je uničil stanovanjsko hišo, v prizidku pa je bilo uničeno mansardno stanovanje in del gospodarskega objekta v pritličju. Reševalci nujne medicinske pomoči Ormož so na kraju dogodka nudili prvo pomoč dvema domačinoma, prizadetima od šoka. Na kraju je ostala požarna straža. S sanacijo požarišča bodo gasilci začeli danes okoli osme ure.

V akciji gašenja požara je sodelovalo 8 prostovoljnih gasilskih društev: Cvetkovci, Velika Nedelja, Ormož, Podgorci, Trgovišče, Formin, Bresnica in Hardek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.