Žičnica bo spet vozila na Kanin

Foto: Občina Bovec
Foto: Občina Bovec
Krožno-kabinska žičnica bo pod Prestreljenik zopet vozila. Prve potnike bo popeljala še danes.
Oglej si celoten članek

"Popolnoma prenovljena krožno-kabinska žičnica Kanin je pripravljena za sprejem prvih potnikov, saj je po izjemno strogih pregledih in ugotovitvah tako konstruktorja Poma kot tudi Zavoda za gradbeništvo (ZAG), žičnica Kanin pridobila vse certifikate za varno obratovanje," pravijo pri Občini Bovec. 

PREBERITE ŠE: 

Naprave bo upravljalec za prevoz potnikov pognal ta petek ob 13.00, vsi potniki pa bodo na ta dan potovali pod Prestreljenik brezplačno.

V soboto in nedeljo, 10. in 11. septembra, bo krožno-kabinska žičnica potnike prevažala po ustaljenem urniku med 8. in 16. uro. 

Tudi v naslednjem obdobju bo žičnica delovala med vikendi, in sicer po omenjenem urniku.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.