Zidar v stečaju, žena kupuje nepremičnine na Obali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Žena nekdanjega najvplivnejšega gradbinca v državi Ivana Zidarja po informacijah RTV Slovenija na Obali kupuje nepremičnine.
Oglej si celoten članek

To ne bi bilo nič posebnega, če ne bi bil Zidar v osebnem stečaju, saj stečajni upravitelj SCT-ja od njega zahteva tri milijone evrov, za kolikor naj bi oškodoval podjetje. 

Hiša, ki si jo je prišla ogledat Vincencija Zidar, se ji je zdela premajhna, zato so jo zanimale še okoliške ruševine in zemljišča, poroča nacionalka. 

Zidarjeva žena je bila uradno vse življenje gospodinja, a je na bančne račune položila skoraj milijon evrov. 

Kot so pokazali izpiski prometa, sta med letoma 2004 in 2007 samo na več deset slovenskih bančnih računov skupaj položila blizu pet milijonov evrov, pologi denarja so sovpadali z dvigi Zidarjevih pomagačev v celovški banki Hypo. Samo Zidarjeva žena je položila skoraj milijon evrov, nakazila so se vrstila skoraj vsakodnevno, vedno po majhnih zneskih, da ne bi pritegnila pozornosti urada za pranje denarja, še poroča nacionalka. 

dezurni@zurnal24.si

Žena nekdanjega najvplivnejšega gradbinca v državi Ivana Zidarja po informacijah RTV Slovenija na Obali kupuje nepremičnine.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 40

  • 14:10 29. Oktober 2015.

    Banda lopovska skupaj držijo in si riti ližejo in ščitijo marš na kamad vsi od prvega do zadnjega ne da …

  • 19:59 29. September 2015.

    ta pa je 10000000000% resnica in zato imamo to sranje.

  • 16:50 29. September 2015.

    On ima svoje skrbi z "zasluženim"!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.