Zidarjevih prostorov ne mara nihče

Foto: Bobo
Foto: Bobo
Danes bi morala potekati javna dražba za sedež padlega gradbenega barona Ivana Zidarja, stavbo na Slovenski cesti v Ljubljani. A kupcev vsaj za zdaj ni.
Oglej si celoten članek

Javna dražba za prostore SCT na Slovenski cesti 56 je bila danes odpovedana. Varščine, s katero bi si pridobil pravico sodelovati v dražbi, namreč ni položil nihče.

Izklicna cena za prostore v drugem nadstropju stavbe je okoli 910 tisoč evrov, v tretjem nadstropju okoli 979 tisoč evrov, prostori v četrtem nadstropju stavbe pa so po mnenju cenilcev vredni dobrih 869 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.