Zima bo športna

Foto: Žurnal24 Organizatorji želijo s športno zimo in ugodnostmi spodbuditi športno dejavnost m
Osnovnošolski učenci. Tudi letos njihove dejavnosti cenejše.
Oglej si celoten članek

“Od 1. decembra do zadnjega aprila bo potekala že 8. otroška športna zima. Mariborski učenci lahko tudi letos za polovico ceneje drsajo v Ledeni dvorani, plavajo v kopališču Pristan ter smučajo na Mariborskem in Areškem Pohorju,” pravi Gregor Žmak, direktor urada za šport. Letošnja novost je, da ob nakupu kartice ugodnosti ni več treba plačati kavcije, morajo pa otroci prinesti potrjen formular iz osnovne šole. “Družin ne želimo obremenjevati z dodatnimi stroški,” pojasnjuje Žmak.

Podžupan Milan Mikl je poudaril, da bodo tudi letos osnovnošolci ob šolskih športnih dneh lahko brezplačno smučali, drsali in se kopali. Lani je kartico ugodnosti kupilo 647 učencev iz 23 osnovnih šol iz Mestne občine Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.